У Тернополі опублікували Карту відповідальності за прибирання доріг, проїздів та дворів взимку

06.12.2019 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Дана карта розміщена на інтернет сайті міської ради за посиланням . На карті зображені масиви, дороги та тротуари, які прибирають три організації: ТОВ «Авакс-Проф», «Міськшляхрембуд» та ТОВ «Техно-Буд-Центр». При наведені на відповідну ділянку, ви можете дізнатися, яка організація відповідальна за прибирання, контактний номер телефону та прізвища депутатів, які обрані від цих округів.

На цій же карті позначено міжквартальні проїзди, за прибирання яких відповідальні приватні підприємства (так звані ЖЕКи). Аналогічно, на карті можна дізнатися, яка організація відповідальна за прибирання тієї чи іншої ділянки та їх контактні номери телефонів.

За прибирання прибудинкових територій відповідають управителі будинків (так звані ЖЕКи) або ОСББ.

У цій таблиці міститься інформація про перелік багатоквартирних будинків із зазначенням виконавців послуг, керівників цих підприємств та депутатів міської ради з номерами телефонів.

Зверніть увагу! Карта відповідальності за прибирання буде оновлюватися. Першочергово на карті будуть вноситися дані щодо відповідального за прибирання кожного будинку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі