«Підкорювати вершини можна у будь-якому віці!» — доводять тернополяни

Опубліковано:
6 Грудня, 2019

В Українському Домі «Перемога», в рамках соціального проєкту #забутипровік, відкрилася фотовиставка «Я не боюся старіти». Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Героями фотовиставки стали містяни, яким виповнилось за 60 років. Таким чином, люди похилого віку намагалися довести, що краса, віра, ідеї та бажання змінювати світ і підкорювати нові вершини абсолютно не залежать від того, скільки людині років

«Цей захід є надзвичайно позитивним та мотиваційним, адже сьогодні люди старшого покоління показали приклад усім, як, попри вік, бути повноцінними членами громади та долучатися до культурного і громадського життя міста. Люди, яких ви бачите на цих фото, сповнені енергії і життя, вони мотивують і надихають усіх нас», — зазначив Сергій Надал.

Зазначимо, що фотовиставка в Українському Домі «Я не боюся старіти» діятиме до 7 грудня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вік, #забутипровік, #люди похилого віку, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсіонери, #тернопіль, #тернопільські новини, #фотовиставка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: