Активісти вимагають припинити репресії

06.12.2019 20:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

"Поліція — не КГБ" — з таким гаслом сьогодні представники Національного Корпусу прийшли до Головного Управління Національної Поліції в Тернопільській області з вимогою припинити переслідування та тиск на активістів з боку силовиків.

null

Співробітниками МВС за скаргою депутата від "Слуги народу" було розпочато справжнє "полювання" на нацкорпусівців. Поліцейські почали телефонувати активістам, групами по чотири людини приходити до їхніх домівок, тиснути через близьких та керівництво навчальних закладів. Причина цьому — позиція Національного Корпрсу стосовно розпродажу землі.

Нацкорпус вважає, що поліція повинна вручати активістам повістки, а не використовувати "кагебешні" методи, якщо є справжні підстави для свідчення. А також поліцейські мають затримувати злочинців, а не залякувати інакодумців.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі