Тернопільську ялинку вбирають у нову штучну хвою. Цьогоріч гілки зеленої красуні будуть не ті, що у попередні роки – з густими, довгими, голками, як у сосни, а з ялинковою дрібною хвоєю. Так, цього року головне новорічне дерево Тернополя більше нагадуватиме справжню живу ялинку.  

Після того, як встановлять зелену красуню –  комунальники почнуть прикрашати її іграшками та 3D-ілюмінацією. Також одночасно планують облаштувати новорічне освітлення фонтанів і вулиць міста, а саме – монтувати ілюмінації на водограях на бульварі імені Тараса Шевченка.

Урочисте засвічення вогнів головної ялинки міста розпочнеться о 17:00 год. 18 грудня на Театральному майдані. У цей же день о 16:30 год. розпочнеться освячення Різдвяної шопки на центральній площі. Про це повідомляють у Тернопільській міській раді.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото автора

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: