У Савич парку оновлені траси та вночі світло, як в день – для тернопільських екстрималів чимало сюрпризів

Опубліковано:
7 Грудня, 2019

У суботу 7 грудня тернополян запрошують протестувати новий стрімкий спуск для сноутюбів. Стрімка гірка, знайома старшому поколінню, як “стрільбище” ще раз оновилась. З початком перших морозів, запрацювали всі снігові гармати, а сніг, що випав 2 грудня, ліг на снігову подушку та гарно засніжив схили. Влітку на території гірськолижного комплексу “Савич-парк”, що на вул. Генерала Тарнавського, 22 а були проведені чергові земельні роботи. У результаті змінили рельєф усіх схилів.

Віталій Кирилов, керівник гірськолижного комплексу “Савич-парк”: “Цього року ми будемо працювати разом з партнерами мережею парків зимових розваг Dream Park. Так і називаємось Dream Park – Savich. Ми затратили 300 000 грн на земельні роботи. Наново проклали труби, тепер всі в землі. Зробили сучасне підключення до гідрантів по всій трасі, та сучасні електранти. Зробили окрему трасу для сноутюбів шириною 30 м довжиною 80 м. Привезли дві новіші сучасніші снігові гармати. Поставили вже третій підйомник для лижників і сноубордистів. Доставили 2 опори під ліхтарі і ще 7 опор поставимо протягом тижня. В процесі сезону плануємо оновити все освітлення – на вечірньому катанні і вночі має бути світло, як в день. Плануємо організувати святкування Нового року в Савич Парку. Вже пишемо програму, буде музика, ведучий, катання на сноутюбах, конкурси.”

Для дітей, школярів у «Савич-парку» діятиме соціальна програма.

І де-де-де той Dream Park у Тернополі? Основне, що потрібно знати – Dream Park знаходиться у Савич парку за адресою Тернопіль, вулиця Тарнавського, 22а. Доїхати туди можна: машиною (заїзд біля церкви); транспортом (тролейбуси: 8, 10, 11.), автобуси: (13, 19, 20, 22), транспортом до зупинки вулиця Богдана Лепкого (тролейбуси: 3, 5, 8, 9.) автобуси: 14, 16, 19, 20, 22, 27, 30).

“Тролейбуси-автобуси в Тернополі ходять добре, тому відмазки про транспорт не приймаються.

Коли приїдеш? – питають у соц. мережах організатори гірськолижного відпочинку. 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: