Майже 400 людей з інвалідністю на Тернопільщині знайшли роботу з початку року

Опубліковано:
10 Грудня, 2019

Протягом січня – листопада 2019 року послугами служби зайнятості Тернопільщини скористалися  більше 1000 осіб з інвалідністю. Понад третину з них працевлаштували. Одна людина власну справу, 108 – проходили професійне навчання, ще півсотні – брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру. Одна особа з інвалідністю підтвердила неформальне професійне навчання за професією кухар. Про це розповіла заступник директора Тернопільського обласного центру зайнятості Олександра Островська.

«З початку року роботодавці області запропонували особам з інвалідністю понад 300 вакансій. На 1 листопада 2019-го актуальними були 103 вільних робочих місця для цієї категорії громадян. Для 381 безробітної особи з інвалідністю продовжуємо пошук робочих місць», – каже Олександра Островська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвалід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: