Кошти на допомогу потребуючим дітям перерахувала будівельна компанія “Матла” під час Всеукраїнського гуманітарно-соціального форуму “Благодар”.

У компанії кажуть – завжди долучаються до соціальних та благодійних ініціатив не лише Тернополя, але й усієї України. У будівельній компанії “Матла” переконані, що підтримка подібних проєктів є важливою частиною роботи соціально відповідального бізнесу. Підприємство не стоїть осторонь та намагається при можливості завжди надавати допомогу тим, хто цього потребує. 

Нагадаємо, що в сучасних новобудовах будівельної компанії «Матла» створюються всі умови. На території будинків розвинута інфраструктура: аптеки магазини, сфера послуг, безпечні дитячі майданчики. Теплі стіни, підземний паркінг, великий та сучасний дитячий майданчик, місця для відпочинку та прогулянок. Все це чекає власників квартир у новобудовах європейського зразка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійна справа, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: