«Замість городу — став»: на Тернопільщині люди самовільно викопують водойми

Опубліковано:
17 Січня, 2020

 Мешканець Теребовлянського району викопав посеред свого городу став, в якому вирощував чимало риб. Проте, у діях чоловіка виявили кримінальне порушення, оскільки самовільне створення водойм може призвести до зниження родючості та змін структури ґрунту.

Як повідомляє поліція, уже не вперше фіксують випадки коли люди, без наявності відповідних документів, викопують водойму посеред городу. Так, мешканець Козівського району, на земельній ділянці, яка призначеній для сільськогосподарських робіт, теж вирішив викопати ставок для особистих потреб. Аналогічний злочин виявили правоохоронці і на Монастирищині, де місцевий житель вирішив створити водне плесо на земельній ділянці, не змінивши її цільове призначення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водойми, #город, #монастирська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #став, #Тереболвля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: