Тернопіль: містян просять не викидати ялинки в сміттєві контейнери

Опубліковано:
18 Січня, 2020

 

Тернополян закликають не викидати «живі» новорічні ялинки у контейнери для сміття. Натомість, необхідно повністю очистити дерево від декорацій та залишити його поруч зі сміттєвим баком.

Як повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, ялинки вважаються великогабаритними відходами, тому їх не можна кидати у контейнери. Сухі дерева потрібно залишити на сміттєвому майданчику поруч з контейнером для твердих побутових відходів. Згодом, вони будуть вилучені працівниками обслуговуючих підприємств, що здійснюють вивезення сміття.

До слова, цього річ тернополяни придбали значно менше зрубаних ялин, ніж у попередні роки. Натомість, жителі міста обирали штучне новорічне дерево, гілки, або ж ялинки у горщику.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новий рік, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #різдво, #свята, #сміття, #тернопіль, #тернопільські новини, #ялинки
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: