Лановецький район відсвяткував 80 річницю з дня утворення

Опубліковано:
18 Січня, 2020

За увесь цей період становлення і розвитку Лановеччини нам є що пригадати, чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати далі, адже День району – не просто цифра у календарі, це маленька історія всіх, хто пов’язав із ним свою долю: хто народився тут і виріс, хто приїхав і залишився тут назавжди.

Усе, чим багатий і знаний Лановецький край, стало можливим завдяки щоденній самовідданій праці багатьох поколінь його жителів, які й нині гідно продовжують традиції своїх попередників, збагачують район новими здобутками. Адже весь цей час, навчаючись у старшого покоління, намагаючись зберегти та примножити надбане батьками, жителі Лановеччини трудилися та створювали, запроваджували та досягали. Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього наших дітей і сьогодні об’єднує усіх, хто спрямовує власні потенціал та досвід, сили та знання на благо нашого краю.Турбота про створення гідних умов життя, праці та відпочинку людей завжди було і залишається головним пріоритетом у роботі органів місцевого самоврядування.

Сьогодні, ми щиро дякуємо всім мешканцям Лановеччини, а особливо представникам старшого покоління, нашим мудрим наставникам, тим, хто є прикладом безкорисного служіння малій Батьківщині. Найкращі сподівання покладаємо на нашу перспективну і освічену молодь, якій судилося визначати долю нашого району в майбутньому.

Нині Лановеччина розвивається та змінюється, стає комфортнішим проживання її жителів, зростає економічний та культурний потенціал. І все це завдяки вам, дорогі краяни! Ми щиро дякуємо всім Вам за працелюбність, професіоналізм, плідну працю, уміння жити і працювати на благо Лановецького краю і України в цілому. Бажаємо кожному міцного здоров’я, мирного неба, родинного добробуту і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної землі!

З найщирішими побажаннями
голова Лановецької районної ради Руслана КУШНІР

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #район, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: