Тернопільській обласній бібліотеці для дітей – 80

25.01.2020 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

У гості на бібліотечне рандеву «Добрі друзі бібліотеки – письменники Тернопілля», та з нагоди ювілейної дати, 80-річчя з часу заснування бібліотеки, сюди завітала ціла плеяда письменників: Віра Паронова, Марта Чопик, Ганна Осадко, Наталка Михно, Тамара Гнатович, Марія Баліцька, Люба Малецька, авторка цих слів, Володимир Барна і Євген Зозуляк. Кожний з них ділився особливими спогадами про перше знайомство у своєму житті із бібліотекою. Зустріч була теплою, з іскорками гумору, по-сімейному затишною. Такої кількості декламованої поезії одночасно і в авторському виконанні, мабуть, у стінах бібліотеки не було вже давно.

Святкові заходи тривають із початку ювілейного тижня. А напередодні вісімдесятого дня народження книгозбірні та в день свята, 27 січня, відбуватимуться такі заходи й акції:

- До 30-го січня – виставка книг «Дарунки наших читачів»;

- До 27-го січня – акція «Привітай бібліотеку з ювілеєм!»;

- 26-27-го січня – книжкова інсталяція «Іменинний торт»;

- 27-го січня – святкова програма «Дорослий ювілей дитячої бібліотеки»;

- 27-го січня – фотовиставка «Крізь призму десятиліть… Бібліотеці – 80».

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі