У «Центрі Коронації Слова» презентували «Толоку»

Опубліковано:
21 Лютого, 2020

Вже стало доброю традицією презентувати літературно-мистецький альманах «Подільська Толока» у бібліотеках нашого міста. А «першопрохідцем» стала кілька років тому міська бібліотека-філія №4 для дітей – Центр Коронації Слова. З такою назвою книгозбірні, як то кажуть – сам Бог велів.

Розповідає талановита поетеса, членкиня НСПУ, бібліотекарка Любов Малецька:

– Творчість і Тернопілля – це слова синоніми, таку гіпотезу щороку підтверджують гості літературного об’єднання при Тернопільській обласній організації НСПУ. Тож і цього року все без винятків. Презентація відбулась знову і вона була емоційно-насиченою. Наші читачі, студенти Галицького коледжу мали можливість насолодитись розгорнутою літературною панорамою. Було все – лірика, музика, гумор. Творчими набутками поділились: Зіновій Кіпибіда, Віктор Насипаний, Богдан Кушнірик, Галина Музика-Дричик, Наталія Близнюк, Ольга Кміт та Василь Глемба. «Толока» майстрів професійного слова вже на полиці нашої книгозбірні. Приходьте та читайте!

Справді, зустріч із «живими» поетами та прозаїками, сміхотворцями – це завжди подія. Про багатьох з них – про їхню творчість, знаю не від когось, читала. Якщо Зіновій Кіпибіда, Віктор Насипаний та Василь Глемба – це представники сміхотворчої «тайстри», то Галина Музика-Дричик, Ольга Кміт, Наталя Близнюк – філософи-лірики. До слова. Нещодавно Наталя Близнюк стала лавреаткою літературної премії імені Степана Будного.

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #книга, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: