Через зауваження побив: у Тернополі знайшли молодика, який побив працівницю ринку

Опубліковано:
26 Лютого, 2020

За вчинення хуліганських дій доведеться понести покарання 21-річному уродженцю Хмельниччини. Зловмисник у Тернополі на вулиці 15 Квітня побив працівницю ринку за те, що та зробила йому зауваження.

Правоохоронці з’ясували,  що того вечора компанія молодих чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порушували громадський порядок на ринку та стукали по ролетах торгових кіосків. Працівниця зробила їм зауваження. Проте один із хлопців відреагував агресивно, кулаками накинувся на жінку. Двічі рукою вдарив в обличчя та ногою в груди. Після цього втік разом з компанією.

55-річна працівниця ринку, місцева жителька, із заявою про нанесення тілесних ушкоджень до співробітників Тернопільського відділу поліції звернулася.Правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали потерпілу, свідків події. Встановити обставини інциденту також вдалося завдяки камерам відеоспостереження.

В ході проведенні розшукових слідчих дій поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 21-річний уродженець Хмельниччини. Він вперше потрапляє в поле зору правоохоронців.   За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії хмельничанина слідчі кваліфікують за частиною 1 статті 296 ККУ – хуліганство. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #продавчиня, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини, #травма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: