Де в Теребовлі поділися противірусні захисні маски?

13.03.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віктор Аверкієв

Сьогодні відвідав дві теребовлянські аптеки. В обидвох аптекарі сказали, що такі маски у них відсутні та найближчим часом поставки їх не передбачається. Думалося помандрувати й в інші аптеки, адже їх в місті напевно штук з 20 є. Думку висловив в голос, на, що працівники аптеки запевнили, що це буде намарно, ніде немає масок. Натомість порадили вихід: купляти бинт за 7гр. і робити самотужки з нього маску. Таку маску, як пояснили вони, можна прати час від часу і знову використовувати. Тобто, саморобні маски з бинту чи марлі багаторазові. От! Анумо, шановні земляки, мерщій купляти бинти, а то й вони невдовзі зникнуть з аптек! Виходить, що в українців є вихід на всі здавалося б безвихідні ситуації.

Проте виникає запитання: а хто ж створює такі ризиковані для життя кожного українця ситуації? Може то знову «Пуйло»? А може винен «Зелейно»? А може ще й «Порохно»?

Дайте, будь-ласка відповідь всі, хто як думає і може!

Віктор Аверкієв


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі