Волонтерка з Тернополя потребує негайної допомоги

Опубліковано:
15 Березня, 2020

50-річна волонтерка з Тернополя Галина Старковська потребує людської допомоги так, як попала в складну смертельно небезпечну ситуацію і зараз перебуває в Львівській міській лікарні екстреної допомоги № 1 в реанімаційному відділені в комі.

Галина матір 5-ти дітей, двоє її синів захищали Батьківщину на фронті від московітських окупантів. До речі, один з них зазнав ще й свавілля сучасної судової системи, а до іншого вона їздила з теребовлянськими волонтерами міжнародного благодійного фонду «Чесна Україна» на саму передову в Мар’їнку. Крім того, на передовій побувала багато разів з гуманітарною місією, активно співпрацювала з тернопільськими волонтерами, має нагороди за свою діяльність від держави.

Біда сталася сьогодні вночі на українсько-польському кордоні, вона прямувала до свого сина в Польщу, де той знаходиться на заробітках. Великі життєві переживання та навантаження зробили свою чорну справу і жінка отримала мікроінсульт (за діагнозом львівських лікарів), це спричинило втрату пам’яті та падіння долу. Від падіння виникла інша травма – зламалася кістка черепної коробки і жінка впала в кому. Її доставили яворівські лікарі швидкої до Львова, де вона перебуває і до нині.

null

Зараз до матері поспішає інший син, Володимир. Волонтери Теребовлянщини закликають всіх небайдужих людей про допомогу, адже нині лікування таких тяжких недуг коштує надзвичайно дорого.

Пані Галина безліч разів допомагала не лише воїнам-землякам ЗСУ, а й багатьом іншим знедоленим, хворим людям, інвалідам та малозабезпеченим. Тепер її друзі надіються на розуміння та співчуття всіх небайдужих людей!

Прохання перерахувати кошти хто скільки зможе на картку Ощадбанку банку №: 4790 7299 0942 3915.  Номер телефону сина пані Галини – Володимира Старковського:  (098) 899-96-50.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтерка, #допомога, #інсульт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: