Микола Княжицький

Микола Княжицький

народний депутат фракції «Європейська Солідарність»

Право на помилку

14.04.2020 08:47   Джерело: Соціальна мережа
Автор : Микола Княжицький

"Маю право на помилку". У таких футболках прийшли сьогодні в Раду деякі Слуги на захист вчителів , які на телеуроках плутали океани. Але виправдовували вони себе. "Нє ми такіє, жизнь такая"- могли написати цитату з російського фільму "Бумер", яка стала типовою при описі радянського менталітету.

Прокинувся від запаху диму. Читав вчора, що зранку зміниться напрямок вітру і дим чорнобильських пожеж понесе на Київ. Я не хочу звинувачувати владу у бездіяльності. Мабуть, сміливі вогнеборці роблять зараз усе, що можна, як нас переконують. А ті, хто почав палити там траву і сміття не подумали, що суха без дощів земля не зупинить пожеж. Мають право на помилку.

Нам іти сьогодні захищати Тетяна Чорновол. Знаю, що прийдемо ми з ЄС і інші майданівці. Багато з них підтримувало Зеленського. Мені було зрозуміло , що боротьба окупантів з Порошенком була викликана тим, що насправді йому випало бути першим Українським президентом. Не тому, мабуть, що він з дитинства бачив себе патріотом , який боронить українські цінності. Він став таким в тому числі через історичні обставини. Так, він робив помилки. Має ж право на помилку. Але не схибив в головному: став першим по суті українським президентом. І якби громадяни підтримали другого українського президента, ким міг би стати Яценюк , Вакарчук чи навіть Тимошенко або Гройсман , я б вибір зрозумів. Але люди дивно проголосували за президента не українського, а знову президента УРСР. Насамостійного, безвідповідального, такого, що знову сподівався: там в Москві все вирішать. " Главное прекратить стрелять" . І найсмішніше, що українського президента не підтримали Яценюк, Тимошенко, Гройсман і навіть Вакарчук. Ні, я не про те, що вони повинні були підтримати обов'язково Порошенка. Хай би когось між собою, когось іншого, але українського. Цього не сталося. Мають право на помилку. Бо , як не дивно, Чорновол переслідують саме як українку, яка була одним з символів української революції.

І ті, хто складав бюджет, який виконати не можливо мають право на помилку. Заклали туди 150 мільярдів, які очікують взяти від МВФ, хоча МВФ ще їх не дав і дефіцит у 300 мільярдів, які взагалі не знають де взяти. Це безвідповідальність хіба? Ні! Право на помилку!

І не вчителів захищають слуги у майках "Маю право на помилку"- себе. Бо знімав ці уроки Квартал 95, розмістив на каналах Медведчука і запхав в них незаконно власних депутатів і навіть дружину Зеленського!!! Але отримали критику. І за це вони бояться, прикриваючись вчителями! Бо це їхня помилка!

А от Зеленський в період епідемії, економічної рецесії і війни- помилка українців. Усіх. І тих , хто голосував за нього, і тих, хто дав можливість йому виграти. Це наша помилка. Бо поки ми не перестанемо виправдовувати себе : "нє ми такіє, жизнь такая" або "маю право на помилку" помилятися будемо постійно.

Микола Княжицький


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальна мережа  

Коментарі