На Привокзальному майдані Тернополі висадили самшити, клени та оновили парковку

Опубліковано:
27 Квітня, 2020

У Тернополі завершують реконструкцію Привокзального майдану. Цю територію вклали бруківкою і висадили на площі кущі самшиту і червонолисті клени. Під час капітального ремонту там замінили підземні інженерні мережі та облаштували дощову каналізацію.  Також встановили світлофор, оновили освітлення і парковку,  – уже нанесли розмітку. Також ще планують працівники підрядної фірми понизили перехід через дорогу до вулиці Чорновола.

У міській раді розповідають, що обрали для оформлення Привокзального майдану червонолисті клени, адже вони добре прийнялися на вулиці Чорновола, на бульварі Шевченка і біля пам’ятника Данилу Галицькому. Також, як зазначають працівники міської ради, оновлення Привокзального майдану забезпечить прямий доступ пішоходів та велосипедистів від вокзалу до головної площі міста.

null
null
null
null
null
null

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бруківка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Привокзальна площа, #ремонт, #самшит, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: