Олена Мудра

Олена Мудра

журналіст, автор програми "Телевітамінки", керівник гуртка анімації ТОКЦТТШУМ

Після онлайн уроків для 1-4 класів будуть показувати пізнавальні мультфільми

28.04.2020 14:57   Джерело: TeNews
Автор : Олена Мудра

З вівторка, 28 квітня у Всеукраїнській школі онлайн розпочнуть вчитися і школярі 1-4 класів. Уроки транслюватимуться у вівторок та четвер з 09:00 до 10:00. Уроки будуть доступні на YouTube МОН та ще чотирьох телеканалах: 1 клас - "Піксель", 2 клас - "UA: Перший", 3 клас -  "UA: Культура, 4 клас - "ПлюсПлюс".

Навчатимуться школярі 5 тижнів. Вивчатимуть чотири предмети: українську мову, математику, науку та мистецтво. Розпочинатимуться заняття з руханки, яка буде повторюватись ще два рази протягом навчального часу. А завершуватимуться уроки пізнавальним мультфільмом проєкту “Книга-мандрівка. Україна”. Уроки триватимуть по  15 хвилин у форматі теле- та онлайн-лекцій. Онлайн-версію уроків буде перекладено жестовою мовою. За словами т.в.о. Міністра освіти і науки Любомири Мандзій програму розробили на чисельні прохання батьків і педагогів. 

null

Проєкт реалізується Офісом Президента України, Міністерством освіти і науки України, Комітетом Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), PinchukArtCentre, Національним художнім музеєм України, проєктом “Книга-мандрівка. Україна”, громадською спілкою “Освіторія”, а також разом з понад 20 педагогами, що зголосилися стати вчителями для усієї країни. Зйомки уроків відбуваються у Новопечерській школі м. Києва.

null

Зауважимо, що на YouTube МОН  можна переглянути уроки для кожного класу - для зручності користувачів там працюють окремі списки відтворення:

Розклад для всіх класів з темами на наступний тиждень можна завантажити тут: 1 клас, 2 клас3 клас4 клас5 клас,6 клас7 клас8 клас9 клас10 клас11 клас.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі