«Склянка часу*Zeitglas» оприлюднила переможців Міжнародного конкурсу

01.05.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Завершився Міжнародний літературний конкурс «Коли наблизитися…», який був приурочений 110-й річниці з Дня народження Марка Бараболі (Іван Рознійчук), українського письменника-сатирика із Закарпаття.

Конкурс тривав з 3-го січня до 1-го квітня 2020 року. Редакція часопису «Склянка часу*Zeitglas», яка його організувала, отримала 217 творів. До конкурсу було допущено лише 56, які згодом опублікували у конкурсному «Віснику». Решта – не відповідали вимогам. Жанрове тло розмаїте: проза, поезія, есеї, критика. Серед переможців наш краянин – Богдан Манюк за твір «Фото на березі моря» (ІІІ місце). Він член літературного об’єднання при Тернопільській організації НСПУ та Української асоціації письменників. Народився у селі Носів, що на Підгаєччині. Автор шести книг. За фахом вчитель (27 років педагогічної роботи).

Серед лавреатів Любов Гонтарук – (твір «Економія»), членкиня НСПУ, авторка тридцяти прозових і поетичних книг, живе у Києві. Народилася у селі Великий Кунинець Збаразького району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі