Волонтери ГО «Теребовлянська вежа» вітають айдарівців із 6-ми роковинами заснування 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар» сухопутних ЗСУ

Опубліковано:
4 Травня, 2020

Волонтери даної ГО з Теребовлі на протязі всієї війни з москалями допомагали всім землякам, які воювали на передовій, в тому числі й айдарівцям.

null
24-й окремий штурмовий батальйон «Айдар» (24 ОШБ, в/ч А3488, пп В2950) — штурмовий батальйон Сухопутних військ Збройних сил України. Був створений у травні 2014 року як добровольчий 24-й батальйон територіальної оборони «Айдар», підпорядкований Міністерству оборони України. Діяв на Луганщині у складі підрозділів АТО, виконуючи завдання із захисту територіальної цілісності України. Свою назву отримав на честь річки Айдар, на берегах якої відбувся перший бій формування.

Шановні, браття й сестри! Вітаємо вас усіх – тих хто нині служить в легендарному баті й тих, хто пройшов через нього з шостими роковинами заснування добробата! Ви пройшли нелегкий час випробовувань і вийшли з нього з честю, захищаючи від окупанта кожного українця, всю нашу Неньку. Ваші мужні старання, ваша пролита кров у рідну землю не пропали намарно, вони зійшли новими паростками волі й справедливості, правди й честі в кожному небайдужому серці українця. Тож бажаємо вам Божого благословення, миру, щастя, здоров’я!

Ми вас будемо пам’ятати завжди, особливо полеглих за майбутнє України!

За волю, за правду й Незалежність! Слава Україні! Смерть ворогам!

ГО «Теребовлянська вежа»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #айдар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: