Літературно – письменницька мапа від Любові Малецької

Опубліковано:
10 Травня, 2020

Бібліотечний процес у нашому місті не затихає. Завдяки новим технічним можливостям, з’являються цікаві ідеї, відтак – презентуються креативні події. Зрозуміло, через вимушені умови, все відбувається дистанційно. Хоча… як тут не згадати відомого французького письменника Антуана де сент Екзюпері, який колись влучно висловився: «Найбільша розкіш у житті, це розкіш живого спілкування». Цінувати це починаємо коли? Коли втрачаємо.

Креативна Світлана Козелко – директорка Тернопільської міської ЦБС незалежно від обставин і ситуацій завжди тримає руку, образно кажучи, на пульсі часу, вміло керує робочим процесом в умовах карантину. Тим часом під її керівництвом бібліотекарі прагнуть надавати інформаційні послуги і шукають нові форми роботи з читачами. Так само й завідувачка бібліотеки-філії №4 для дітей Світлана Процишин вміло організовує дистанційну роботу колективу. Окремо хочу згадати за талановиту й обдаровану світлоносним Словом письменницю, членкиню НСПУ Любов Малецьку, яка працює у згаданій книгозбірні. Її дописи на бібліотечному сайті завжди живі й надихаючі, про щоб вона не писала. Вміє бачити у малому велике. Мені завжди цікавий її погляд на життя чи ситуацію. Наперед знаю, що відповідь буде несподіваною, але такою, що змусить подивитись на світ іншими очима й з іншого боку. Тож коли я дізналася, що Люба запустила цікавий проєкт – Google мапу «Літературна Тернопільщина», моєму здивуванню не було меж. Взятись за таку працю під силу не кожному. Адже у теперішній Тернопільській організації НСПУ аж 72 особи. Це скільки треба було приділити часу та копіткої і ретельної праці, аби дзвонити, дізнаватись, запитувати, моніторити…  Але справу зроблено. Завдяки письменниці Любі Малецькій в Україні з’явилась літературна мапа, з допомогою якої можна дізнатись про місце проживання письменників нашого краю (список прізвищ додається).

Проєктна робота: Google  мапа «Літературна Тернопільщина»
(Тернопільська бібліотека-філія №4 для дітей)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #конкурс, #Малецька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: