Запрошуємо на зустріч зі Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета»

Опубліковано:
15 Травня, 2020

Так багато уваги питанням охорони довкілля, змінам клімату, декарбонізації економіки, зеленим джерелам енергії та іншим екологічним питанням певно що людство не надавало ще ніколи, як останні кілька років. Тренд на екологізацію всіх сфер не оминув і Україну.

Але, якщо ми справді хочемо досягти сталого розвитку, то мусимо рішуче відкинути нинішній меркантильний спосіб мислення та екологічно небезпечний спосіб господарювання і перейти на новий еколого-економічний рівень мислення та нову екологізовану економіку як раціональний спосіб виробництва і споживання. Головним інструментом досягнення цілей сталого розвитку має стати екологічний стиль життя та екологічна економіка, що базується на критерії максимізації еколого-економічного ефекту господарювання замість традиційного критерію максимізації прибутку без врахування екологічних збитків.

Про екотрансформацію наших щоденнх звичок та цілих підприємств поговоримо завтра 15 травня о 17:00 Світланою Берзіною, президенткою Всеукраїнської громадської організаціїї «Жива планета», міжнародною аудиторкою систем управління якістю та екологічного управління, експерткою Програми ООН з навколишнього середовища (ЮНЕП) з питань сталого споживання та виробництва, екологічної сертифікації та маркування.

Місце зустрічі – платформа Поки Всі Вдома – Маркетинг змін

Приєднатися до закритого телеграм-чату, можна зареєструвавшись за посиланням: https://pokyvsivdoma.com.ua/  

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Поки Всі Вдома - Маркетинг змін, #поки_всі_вдома, #тернопіль, #тернопільські новини, #челендж
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: