Смик пішов. Культурою в Тернополі тепер керує жінка

Опубліковано:
2 Червня, 2020

“Дякую Олександру Івановичу за роботу та вітаю нового керівника управління культури і мистецтв” – написав на своїй сторінці ФБ міський голова Тернополя Сергій Надал. – З Олександром Смиком пов’язана ціла епоха розвитку культури нашого міста. Дуже багато цікавих проектів вдалося реалізувати саме з ініціативи та завдяки наполегливості Олександра Івановича. Завдяки Олександру Смику Тернопіль став ще більш творчим, поетичним, доглянутим усіма музами. Він завжди втілював у життя задуми, які вимагали сміливості і масштабного мислення. Олександр Смик – творча і непересічна особистість. Він перетворював і продовжує перетворювати буденність у творчість і мистецтво. Дякую Вам, шановний Олександре Івановичу, за плідну й невтомну працю! Також із приємністю я представив нового керівника управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради Козелко Світлану Степанівну – людину, яка своє життя також присвятила культурі, працювала у бібліотечній сфері. Бажаю плідної праці!

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #культури, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олександр смик, #тернопіль, #тернопільські новини, #управління
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: