Для танцювального конкурсу «Стихія танцю он-лайн» учасники зніматимуть відеокліпи

02.06.2020 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Олена Мудра

Вперше танцювальний конкурс пройде у режимі он-лайн. Керівниця танцювального колективу "T. A. N.G.o dance company" Любов Гриневич-Борисяк вкотре за час карантину поставила своїм вихованцям складну для рішення задачу - станцювати дуетом, але перебуваючи у цей час окремо: "Завершуються карантин, навчальних рік.

Танцювальний сезон цього року вже багатий на несподіванки. Не дивлячись на ситуацію, яка примусила нас припинити спільне тренування, ми продовжили займатись вдома. І як невиправний оптиміст, я хочу вірити, що все буде добре! Останнє творче завдання мало на меті показати, як може виглядати дуетний танець, коли кожен з виконавців працює ізольовано. Але ми прийняли рішення, що це буде формат конкурсу, боротьби, азарту. Саме тому цього тижня стартує наш конкурс «Стихія танцю он-лайн». Дослідимо на практиці, як можна використовувати сучасні технології, знімаючи свій маленький відео кліп."

Танцювати учасники будуть під треки, музичний супровід тернопільського композитора та автора пісень Андрія Підлужного.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі