За минулу добу на Тернопільщині зафіксували ще один летальний випадок. Помер 63-річний житель села Урмань Бережанського району. 

Як повідомляє штаб для боротьби з коронавірусом, у лікарнях Тернополя станом на 1 липня перебувають 41 хворий на COVID-19. Зокрема, у Тернопільській міській лікарні швидкої допомоги знаходяться 41 хворий на коронавірус, з них 35 тернополяни. Четверо хворих перебувають на кисневому концентраторі, а ще 3 пацієнтів перебувають на кисневій підтримці через маску. Також, 3 людей знаходяться під підозрою.

У Тернопільській міській дитячій лікарні 6 пацієнтів з підозрою на коронавірус. За останню добу в 4 підозру зняли.

До слова,  на Тернопільщині лабораторно підтвердили 1930 випадків від початку пандемії, з них 29 летальних та 1160 людей одужало. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #Бережанський район, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Село Урмань, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: