«Продавали дівчат в сексуальне рабство»: на Тернопільщині судитимуть злочинний дует

Опубліковано:
1 Липня, 2020

На Тернопільщині будуть судити злочинний дует, який продав дівчат у сексуальне рабство. Двоє підозрюваних перебувають під домашнім арештом.

Як повідомляють в поліції, двадцятирічний чоловік та двадцятиоднорічна жінка,навчавшись в місцевому виші, створили нелегальний бізнес у2017 році. Через інтернет вони шукали охочих працювати у Туреччині та Об’єднаних Арабських Еміратах. Коли дівчата погоджувалися зі всіма умова, однією з яких було вислати фотографію та копію паспорта, роботодавці починали готувати документи на виїзд.

«Вони брали на себе усі фінансові витрати на виготовлення паспортів, віз, купівлю авіаквитків. Ці гроші, як стало відомо уже у ході перевірки, а це близько чотирьохсот доларів, їм повертали іноземні замовники», — розповідає начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми в Тернопільській області Олександр Буняк.

Куди саме людина відправиться визначав сам «покупець», серед запропонованих кандидатур. За дівчину, яка підходила для виїзду у Туреччину, роботодавець отримував від 500 доларів до тисячі, а за ОАЕ– від тисячі до двох тисяч умовних одиниць. Правоохоронцям вдалося затримати злочинний дует в аеропорту, коли вони відправляли дівчат в рабство.

Згодом встановили, що 2018 році підозрювані продали в ОАЕ двадцятишестирічну тернополянку, ще одній жертві дуету завадили правоохоронці поїхати в Туреччину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сексуальне рабство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: