Теребовлі, що на Тернопільщині День міста цього року провели по особливому (Фото, Відео)

08.07.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Віктор Аверкієв

Ця особливість полягала  в тому, що свято проходило по іншому, за іншою програмою в зв’язку з карантином,  хоч він і дещо вже послаблений. Через несприятливі погодні умови не все вдалося організаторам, а саме Теребовлянській ОТГ, все ж читач може подивитися та прочитати про фрагменти цього свята.

По центральній частині міста було розміщено декілька місцин, де проходили різні заходи. Так з 10.00 год. розпочалася 3-годинна велоекскурсія маршрутами від Туристично-інформаційного центру, в скверику Т. Шевченка розташували  « Університет третього віку», також тут проводила свої заходи Теребовлянська княжа Книгозбірня. З 11.00 години проходили шахові турніри для дітей та дорослих на стадіоні «Колос». О 12.00 годині команда проекту «Пізнай своє» відкривала мурал на стіні одного із будинків поряд з рікою Гнізна із квестової гри. З 14.00 години на площі Князя Василька діяла купальська майстерня, фотозона. Тут всіх охочих запрошували команда «Музею-майстерні» та артисти, співаки центру культури і дозвілля. Одночасно, також о 14 .00 перед приміщенням Теребовлянського ЦКІД мешканців міста вітав та захоплював грою військовий духовий оркестр 44-ї окремої артилерійської бригади з Тернополя, підрозділи якої також базуються в Теребовлі.

Організація  свята таким чином проходила локально, але опосередковано, одночасно всюди не всім охочим вдавалося побувати. Тут нечисленними групами дійства спостерігали переважно випадкові перехожі, навіть проїжджаючі авто зупинялись чи пригальмовували та вітали клаксонами теребовлянців, але були й люди, які прибули заздалегідь. За всім пильно стежили поліціанти, які були присутні на кожній локації так, що все відбувалося згідно норм встановлених карантином.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Більше фото можна подивитися ТУТ.

Віктор Аверкієв, фото та відео автора


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі