Основною тенденцією агітації є культивування скандального негативного образу Трампа. Агітація спрямована не на просування Джо Байдена, а на негативне трактування Дональда Трампа.

При цьому опозиційні до нинішньої американської влади медіа переходять із критики одіозної особистості Дональда Трампа на критику системи впровадженої ним. В негативному світлі подається не тільки зухвалий образ лідера країни, а республіканська та консервативна ідеології, які фактично є опозиційними до сучасного світоустрою. Основними темами критики чинного президенту є також спекуляції щодо коронавірусу, расової та гендерної рівності, прав меншин і біженців. Одним з прикладів використання теми коронавірусу є критична стаття в The New York Times, об’єктом якої є міністр освіти США, прихильник консервативної точки зору на освіту Бетсі Девос. Зокрема критично оцінюється висловлювання Трампа про те, що віртуальне навчання є жахливим в порівнянні з навчанням в школі. Трампа звинувачують також в тому, що він підтримує радикальних критиків ліберальної ідеології. Такі інформаційні дії продемократичних ЗМІ спрямовані не стільки на відвернення від Трампа нейтрального електорату, скільки на зміцнення антитрампівського електорату.

Олекса Жук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #америка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: