Чортківським школярам зі Швейцарії привезли 400 парт та 600 стільців

20.07.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Чортківським школярам зі Швейцарії привезли 400 парт та 600 стільців. Гуманітарну допомогу доставили до Катедрального Собору Верховних Апостолів Петра і Павла. Як розповіли священники цього храму, Бучацька Єпархія Української Греко-Католицької Церкви уже кілька років співпрацює з благодійниками із Бельгії, Італії, Німеччини Швейцарії, та Нідерландів. Цього року Чортківські школи підтримали благодійники зі Швейцарії.

«Всі меблі у доброму стані, парти регулюються відповідно до росту учнів. Загалом дві вантажівки привезли понад 16 тонн стільців, парт та столів. Усі ці речі найближчим часом роздадуть у школи Чортківської громади.

Варто зазначити, що отримання такої допомоги такого типу – це тривалий  процес. Багато часу і зусиль треба потратити, щоб зібрати документи,  оформити їх та перекласти. Меблі треба розвантажити, перевірити та розподілити. Усе це роблять волонтери та благодійники Бучацької Єпархії УГКЦ», - розповідають у Чортківській міській раді.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі