Нові дитячі книги подарували благодійники Тернопільській бібліотеці для молоді

Опубліковано:
23 Липня, 2020

Нові дитячі книги подарували благодійники Тернопільській обласній бібліотеці для молоді. До книгозбірні привезли видання “Кіт у чоботях” та “Спляча красуня” з ілюстраціями М.Кошулинської та І.Кравця.

«Читачі можуть поспостерігати за “живими” зображеннями персонажів цих казок, а також прослухати ці твори українською, російською, англійською і, навіть, китайською мовами. Для цього треба завантажити на свій гаджет безкоштовний додаток WowBox Ar, навести камеру на сторінки із спеціальною міткою і у книгах “оживають” обкладинки та по 5 ілюстрацій. Анімація інтерактивна: з героями книг можна гратись та допомагати виконувати певні завдання. На основі казки дитячий психолог Наталія Козар підготувала питання для роздумів, фантазій та родинних ігор, корисні примітки для батьків. Тому пропонована серія книг має ще й казкотерапевтичний ефект», – розповідають бібліотекарі.

10 примірників цих книг уже є у Мультимедійному центрі “Розумна дитина”  – на 2 поверсі книгозбірні. Відеопрезентацію книг можна переглянути на фейсбук-сторінці бібліотеки для молоді  https://www.facebook.com/tobm.org.ua/

Бібліотекарі нагадують, що під час адаптивного карантину книгозбірня працює з понеділка до п’ятниці з 10.00 год. до 18:15 год.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бібліотека, #книги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: