Досить популярною темою для ідеологічно нейтральних ЗМІ, так само, як і у прореспубліканських та продемократичних, є останнє інтерв’ю Трампа. Згідно з їхнім трактуванням, Трамп в черговий раз виставив себе на посміх, продовжив зменшувати значимість пандемії коронавірусу і допускав неправдиві твердження щодо свого політичного опонента.

Подаються також цитати деяких консерваторів, які заявили, що не будуть підтримувати кандидатуру Трампа і проголосують за Байдена. Зокрема, політичний оглядач Джордж Вілл сказав, що завжди підтримував і підтримуватиме республіканську ідеологію, але голосувати за Трампа цього разу не має наміру. Вілл прогнозує впевнену перемогу демократа на виборах. Також критикується позитивна характеристика Дональда Трампа колишньою прес-секретаркою Білого дому Сари Сандерс. В нейтральних ЗМІ не тільки подається негатив щодо нинішнього президента, а й викладаються ідеї його конкурента. Зокрема, розповідається про його наміри збільшити фінансування на догляд за літніми людьми, кількість яких збільшується, інвалідами і дітьми.

Передвиборчі публікації нейтральних ЗМІ відображують наявний в американському суспільстві стереотип, згідно з яким добрим тоном є жорстка критика чинного президента і м’яка підтримка його конкурента. На відміну від продемократичних ЗМІ, критика Трампа не має ідеологічного забарвлення, акцентується негативне ставлення не до його ідеології, а до його особи.

Олекса Жук

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #США, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: