Тернопільських дітей запрошують до Всеукраїнського літературного конкурсу «Творчі канікули – 2020»

25.07.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Тернопільських дітей запрошують узяти участь у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули» – 2020. Про умови конкурсу розповіли працівники Тернопільської обласної бібліотеки для дітей.

«Хлопці і дівчатка віком від 11 до 18 років можуть позмагатися у Всеукраїнському дитячому літературному конкурсі «Творчі канікули»–2020, який оголосила Національна бібліотека України для дітей. Конкурс відбудеться  у 7 номінаціях: «Знайомтеся – це ми!», «Так, я люблю Україну», «Природа – джерело натхнення та краси», «І в кожному із нас уже живе філософ!», «Моя майбутня професія», «Безмежний світ моєї уяви», «Далі буде? Ні, «далі» – вже є!».  Оцінюватимуть учасників  за двома віковими категоріями: діти від 11 до 13 років та діти від 14 до 18 років», - розповідають фахівці Тернопільської обласної бібліотеки для дітей.

Детальніше про умови конкурсу читайте на сайті бібліотеки у розділі «Конкурси» http://odb.te.ua/4289

Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі