«Chortkiv-West» потрапив до переліку найбільш привабливо-інвестиційних ділянок України

08.08.2020 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У рамках проєкту «Золота ділянка-2020» визначили найкращих інвестиційні ділянки України. До переліку потрапив і майбутній індустріальний парк «Chortkiv-West». Про це повідомляє Чортківська міська рада.

За результатами І етапу конкурсного відбору у Тернопільській області визначено три інвестиційні ділянки-фіналісти, які знаходяться у Чорткові, Тернополі та Ланівцях. Наступний етап конкурсу полягає у проведенні аудиту земельних ділянок конкурсною комісією, котра ознайомиться з інфраструктурою інвестиційних ділянок, перевагами та недоліками з точки зору потенційного інвестора. За результатами аудиту, до 15 серпня 2020 року, конкурсна комісія оголосить переможця.

Переможець конкурсу отримає допомогу від експертів Польської Агенції Інвестицій і Торгівлі у підготовці повної інвестиційної пропозиції для майбутнього індустріального парку. Експерти проводитимуть індивідуальні консультації та навчання, для підвищення шансів залучення іноземного інвестора.

До слова, попередньо у міській раді повідомляли, що китайської компанії готова інвестувати в індустріальний парк «Chortkiv-West» сотні мільйонів доларів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі