На Тернопільщині не можуть встановити особу чоловіка, якого збив потяг

08.08.2020 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Мешканців Тернопільщини просять допомогти встановити особу чоловіка, якого збив потяг.

Як повідомляють в поліції, тіло чоловіка виявили на рейках між станціями Цебрів-Озерна Зборівського району. Слідство припускає, що ймовірно чоловік йшов в попутному напрямку із залізничним транспортом та не встиг вчасно відійти. В результаті удару він загинув на місці події.

При загиблому не було документів, жодних даних у базі про невідомого також відсутні. Тому, правоохоронці сподіваються, що можливо хтось впізнає речі загиблого і допоможе встановити його особу.

До слова, на вигляд чоловікові 40-50 років, середньої тілобудови, зростом приблизно 170 сантиметрів. Волосся коротке, сиве. На тілі судмедексперт виявив шрам від апендициту. Був одягнутий у светр бірюзового кольору, сіру кофту з капюшоном, трикотажний светр синього кольору з чорними та червоними смугами, сині джинси та вишневі кросівки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі