«Демонтувати дерев’яні клумби, що нагадують гробівці у парку Національного Відродження» – просять тернополяни

Опубліковано:
9 Серпня, 2020

«Демонтувати дерев’яні клумби вздовж алеї у парку «Національного відродження» м. Тернополя», – таку петиції до Тернопільської міської ради подала 30 липня тернополянка Діана Кондра. Зокрема, у тесті петиції авторка пише: 

Забудова Тернополя і благоустрій паркових зон бажає кращого. Європейські парки це окраса міст, натомість у нашому місті найкраще встановлюють бруківку та дерев’яні клумби у парку. Небувалого резонансу набуло встановлення арки у вигляді серця при вході до “Острівця закоханих”. Через масове обурення містян цю арку забрали і встановили при вході у парк “Топільче”.

Саме тому, закликаю міську раду і, зокрема, КП «Об’єднання парків, культури і відпочинку» міста Тернополя публікувати проєкти встановлення нових конструкцій у паркових зонах( для публічного обговорення) та демонтувати дерев’яні клумби вздовж центральної алеї в парку «Національного відродження», які нагадують гробівці і не відповідають сучасному європейському досвіду зеленого благоустрою паркових зон.

https://petition.e-dem.ua/ternopil/Petition/View/1274

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській  раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #клумби, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: