«Ви завжди поруч»: Віктор Овчарук відзначив медичних працівників Гусятинського району

Опубліковано:
9 Серпня, 2020
 

Голова обласної ради Віктор Овчарук від себе особисто та усього депутатського корпусу подякував медикам Гусятинського району.

– Любов до мистецтва лікувати – це і є справжня любов до людства». Так сказав Гіпократ. У щоденному, жертовному служінні ви, шановні медики, часто не маєте права на спокій, відпочинок, власні емоції. Ви завжди поруч, аби встигнути допомогти хворому, – зазначив очільник обласної ради. – У медицину не приходять випадкові люди. Бо дуже непросто кожен день нести відповідальність за життя іншої людини, ділити з ними їх біль, даруючи при цьому надію та вселяючи оптимізм. Ваша праця завжди перебувала в зоні особливої уваги суспільства. Ви рятуєте сотні життів, а особливо тепер – в час коронавірусної пандемії. Без медиків цього складного шляху нам не подолати. Дякую вам за мужність та самопожертву!

Віктор Овчарук вручив медикам Гусятинщини відзнаки Тернопільської обласної ради.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор овчарук, #гусятин, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: