Тернополяни літніго віку для оздоровлення займаються йогою у парку (Відео)

Опубліковано:
11 Серпня, 2020

Асани для здоров’я. Поблизу головної cцени у парку Нацвідродження щопонеділка о 10-ій можна побачити людей із карематами. Там, коли всі зберуться, стартує заняття з йоги, яке триває годину. Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення практикує такі зустрічі уже 9 років.

Наразі їх проводить психологиня Наталія Жученко. Розповідає, такий досвід має з 2011 року в Тернопільському міському центрі соціального обслуговування. Зауважує, йога – це практика, яка є програмою повернення до себе.

Центр створив спільноту людей, які разом підтримують себе у чудовій фізичній та духовній формі.

Учасниця групи з йоги пані Анна каже, що заняття справді дуже подобаються і є ефективними.

Окрім йоги, охочі щочетверга виконують вправи за системою Норбєкова, а також збираються на танцювально-рухові заняття. Фізична активність, зізнаються, дає низку позитивних наслідків. Наталія Жученко каже, що люди стають спокійнішими, звільняються від негативних емоцій.

Одна із учасниць групи з йоги пані Тетяна акцентує на духовному вимірі йоги, адже каже, тут можна зарядитися позитивною енергією та здобути душевну рівновагу.

В університеті третього віку, що діє при Центрі,  викладають різні предмети, люди займають мистецтвом та слухають лекції про психологію. Іноді проводять увесь день поза домом завдяки заходам Терцентру. Кажуть, з нетерпінням чекають кожної зустрічі

Додамо, у заходах Терцентру можуть брати участь пенсіонери та люди з інвалідністю. Для цього потрібно записатися та бути на обслуговування у Терцентрі, що знаходиться на вулиці Лисенка, 8.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гімнастика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: