На Тернопільщині виявили три спалахи коронавірусу. Зокрема, у Петриківському обласному геріатричному пансіонаті, у філії ТОВ «СЕ Борднетце Україна» та у КП «Тернопільводоканал». Про це повідомив очільник області Володимир Труш.

Для того щоб запобігти розповсюдженню інфекцій, правоохоронці виставили карантинний пост на в’їзді до Петриківського обласного геріатричного пансіонату. У закладі виявили 23 випадки коронавірусу, один з яких — у медичного працівника.

Інший спалах коронавірусу зафіксували у Чорткові. Лабораторно підтверджено 33 випадки захворювання у філії ТОВ «СЕ Борднетце Україна». У приміщенні проведено дезінфекцію. Посилено протиепідемічні заходи.

Ще один спалах COVID-19 зафіксували у КП «Тернопільводоканал» – на підприємстві лабораторно підтвердили 10 випадків коронавірусу

До слова, станом на 11 серпня на Тернопільщині зафіксували 3374 випадки коронавірусу, з них 44 – летальних, 2177 людей одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #КП «Тернопільводоканал», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Петриківський обласний геріатричний пансіонат, #сортків, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТОВ «СЕ Борднетце Україна»
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: