Депутати Тернопільської облради вкотре приймають зміни до обласного бюджету, котрі не відповідають його можливостям (Відео)

Опубліковано:
12 Серпня, 2020

11 серпня під час засідання голова ТОДА Володимир Труш повідомив, що у прийнятому 6 липня рішенні є ряд невідповіднестей.

Зокрема, тоді не було враховано 3 мільйони гривень на доплату медичним працівникам, які боряться з коронавірусом. Більше 18 мільйонів гривень не врахували на перерозподіл трансфертів з місцевих бюджетів, які передаються обласному бюджету на співфінансування об’єктів будівництва та придбання шкільних автобусів. Також не враховано майже два мільйони на заробітню плату лікарям Тернопільського обласного фтизіопульмонологічного центру.

Натомість депутати передбачали інші видатки на суму, яка значно перевищує доходи.

«Ці зміни було неможливо виконати, ми подали позов до суду на рішення Тернопільської обласної ради щодо змін до бюджету на 2020 рік. Є відповідний висновок департаменту фінансів, крім того документи знаходяться в Міністерстві фінансів».

Сьогодні депутати облради знову прийняли зміни до бюджету із «розривом», розповів директор департаменту фінансів Тернопільської ОДА Степан Скибиляк.
Доходи та видатки обласного бюджету не співпадатимуть більш як на 30 мільйонів гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #тернопіль, #тернопільські новини, #Труш
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: