Кандидати однієї з політичних партій уже витратили на білборди у Тернополі близько 2 млн

Опубліковано:
12 Серпня, 2020

Починаючи з червня місця, у Тернополі, активно рекламується на білбордах одна із політичних сил. Партійці від так званої “Сили людей” активно розміщують рекламу в усіх мікрорайонах міста.

За даними Тернополян, кандидати даної партії, які до того ж славляться тим, що просять гроші у простих людей на власну передвиборну кампанію, уже встигли розмістити 50 білбордів з обіцянками крашого життя для мешканців Тернополя. 

Виготовлення, поклейка та розміщення одного політичного рекламного щита у Тернополі вартує в середньому 8 тисяч гривень. 

Якщо цих білбордів розмістили 50, то уже виходить 400 тисяч гривень за один місяць. 

Рекламні щити розміщені з червня по жовтень включно, отже це 5 місяців. 

Якщо 400 тисяч гривень за місяць, то тоді за всю кампанію тільки за білборди доведеться викласти 2 мільйони гривень. 

Тому, якщо хочете бачити більше політичної реклами на білбордах, то не скупіться та перекидайте свої кровні на рахунок партії, а вони вам подякують за це. 

До речі, двох представників даної політичної сили – Ігора Турського та Івана Сороколіта зі скандалом вигнали із числа депутатів Тернопільської міської ради та з партії “Свобода”. 

Крім того, Тернополяни уже писали, що Ігор Турський міг би самостійно профінансувати усю передвиборчу кампанію партії, у якій він зараз перебуває, адже минулого року його мама продала приміщення в центрі міста вартістю близько 900 тисяч доларів. 

Та вроджена скромність депутата не дозволяє йому це зробити, тому він з партійцями просять гроші у простих людей на власну передвиборчу кампанію. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігорр турський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сила людей, #сороколіт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: