На Тернопільщині навчальний рік розпочнеться за новими правилами

Опубліковано:
12 Серпня, 2020

Новий навчальний рік розпочнеться з 1 вересня, але за новини стандартами. Дітям у школах необхідно буде дотримуватися соціального дистанціювання. правил гігієни, а педагоги спілкуватимуться з батьками переважно дистанційно. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає начальниця управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома, до початку навчального року усі школи рекомендовано забезпечити дезінфекторами та засобами індивідуального захисту.

«Педагогічним працівникам рекомендують проводити навчальні уроки здебільшого на свіжому повітрі, якщо це дозволяють погодні умови. У великих навчальних закладах, де наповнюваність класів становить більше 30-ти учнів, також повинні дослухатись до таких рекомендацій й окрім цього класи потрібно ділити на підгрупи, які навчатимуться позмінно. Якщо предмети можна проводити дистанційно або опрацьовувати матеріал самостійно, учні теж повинні це робити», – зазначила Ольга Хома.

До слова, дирекція шкіл повинна подбати про спеціальні місця для обробки рук і здійснення температурного скринінгу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #карантин, #навчальний рік, #навчання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: