Відома тернопільська блогерка Тетяна Пренткович відкрила секс-шоп

Опубліковано:
12 Серпня, 2020

Тернопільська блогерка Тетяна Пренткович оприлюднила свої оголені світлини для власного секс-шопу. Про це повідомляє інтернет-видання «Тернополяни».

«Фото для @inside.sex.community тепер точно можу собі дозволити таке постити…) татко, вибач», — підписала світлину блогерка.

Недавно блогерка відкрила секс-шоп. Популяризувати власний магазин вирішила на власній сторінці «Інстаграм». Пост про магазин доповнили її світлини, які мають еротичний підтекст – тільки тінь, де видно обриси фігури Тетяни, яка позує без одягу.

«знайомтесь @inside.sex.community — нам не важливо чоловік ти чи жінка, тобі 18 чи 60, яке в тебе тіло чи особливості, характер і звички – приймаємо кожного, любимо і обіцяємо завжди бути для тебе тим з ким не соромно…», – зазначає блогерка.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блогер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #секс-шоп, #тернопіль, #тернопільські новини, #Тетяна Принткович
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: