У Тернопільському «Карітасі» облаштовують інклюзивний дитячий майданчик

Опубліковано:
14 Серпня, 2020

У Тернопільському благодійному фонді «Карітас» облаштовують інклюзивний дитячий майданчик. Територію встелили щебнем і встановили там качелі.

«У Тернополі є багато дітей з інклюзією і їм потрібні створити особливі умови для того, щоб вони могли зручно і з радістю проводили час, граючись на вулиці. Тому, чимало благодійників уже долучилися до облаштування цього майданчика і зараз нам потрібно ще 250 тисяч гривень, щоб зробити штучне покриття. Я дуже радий, що спільними зусиллями ми принесемо радість цим дітям і висловлюють подяку усім доброчинцям, які долучилися до цієї благої справи», – каже директор благодійного фонду «Карітас» у Тернополі отець Андрій Майрчук.

Координатори цього проєкту просять небайдужих людей надсилати кошти для завершення облаштування дитячого інклюзивного майданчика на рахунок: 4149629382459774 (Кічула Сергій).

Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #майданчик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: