«Опілля» підтримало тернополян у масштабному змаганні рибалок зі всієї України

14.08.2020 10:21   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

На Десні у селі Количівка змагалася 31 команда риболовного спорту зі всіх регіонів країни. Саме на цій водоймі, за десять кілометрів від Чернігова, відбувся чемпіонат України з ловлі риби спінінгом з берега. Протягом трьох днів перемогу виборювала майже сотня спортсменів.

Як розповідає учасник турніру, капітан команди «Опілля»-ТОФРС Степан Семенів, змагання видалися азартними. Протягом чемпіонату спортсмени загалом упіймали понад тисячу рибин, які заважили на 112 кілограмів. Найбільшим уловом визнали сома завважки 2 кілограми і 3 грами. Найменшим виявився крихітний жерех — усього 4 грами.

Фото з мережі Інтернет

Удача під час чемпіонату посміхалася місцевим. Перші два місця в особистих і командних заліках, за словами Степана Семеніва, зайняли команди з Чернігова, третє — спортсмени з Сум. Тернопільська команда посіла 27 сходинку, але зважаючи на невеликий досвід наших риболовів у турнірах такого рівня, це доволі непоганий результат.

«Змагання були складними, — констатує капітан команди. — По-перше, у нас були дуже достойні суперники, наприклад, чемпіони світу. Нам до такого рівня ще треба рости. По-друге, приблизно з десяток команд із Чернігова, Сум і столиці регулярно тренуються саме на тому місці, де відбувався чемпіонат. Можна сказати, що це їхня домашня водойма, вони, на відміну від приїжджих, добре знають її особливості та специфіку. Тому траплялося і таке, що в одній частині зони рибалило шестеро осіб а клювало лише в чемпіона з Чернігова».

Фото з мережі Інтернет

Проте навіть не найкращий результат для тернопільської команди «Опілля»-ТОФРС — це цінний досвід і стимул до розвитку. Цього б не було, якби не сприяння корпорації «Опілля».

«Дякуємо «Опіллю» за підтримку у поїздці на чемпіонат України з ловлі риби спінінгом з берега. Підприємство подбало про форму для спортсменів нашої команди та забезпечило напоями. «Опілля» не вперше долучається до розвитку риболовного спорту в області. Ця допомога від підприємства також була доречною і своєчасною», — каже Степан Семенів.

До слова, спробувати продукцію найбільшої броварні Тернопілля мали змогу й інші учасники змагань: після запеклої боротьби тернополяни влаштували міні-презентацію напоїв «Опілля» серед колег, вручили їх і суддям.

Про змагання для риболовів позитивно відгукується директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка.

«Не може не тішити те, що в Україні проводять зустрічі для спортсменів риболовного спорту. Втім на таких заходах цінні не тільки здобутки та нагороди. Не менш важливими є захоплюючий і азартний процес ловлі, цікаві знайомства, відпочинок на природі і спілкування у колі однодумців. Мені приємно, що «Опілля» внесло свою лепту у ці змагання, а також вгамувало спрагу учасників у спекотний день», — заявив Володимир Гомівка.

Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі