Іван Кобилянський: «Спортивна громада — це здорова громада»

14.08.2020 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

До Борщівського міського голови Іван Кобилянського завітали особливі гості – чемпіони області з волейболу серед чоловічих команд сезону 2019/2020 років волейбольна команда «Олімп» та призери - команда ВК «Борщ’їв».

Під час зустрічі капітан команди «Олімп» Микола Слуханський, за доброю традицією, передав міському голові Івану Кобилянському призові кубки за І та ІІ місце, які здобули команди міста Борщева на обласному чемпіонаті з волейболу.

Своєю чергою, міський голова зазначив, що особливо приємним для мешканців громади та фанатів волейболу є те, що наші команди черговий рік підряд є кращими в Тернопільській області. Відтак висловив слова вдячності присутнім за розвиток спорту та популяризацію здорового способу життя серед молоді. Підкреслив, що міська рада і надалі сприятиме та підтримуватиме розвиток спорту у громаді, адже спортивна громада - це здорова громада.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі