Олексій Станько вимагає перевести Тернопіль на індивідуальне опалення

Опубліковано:
14 Серпня, 2020

 Днями у Тернополі почали збирати підписи за переведення тернополян на індивідуальне опалення та закриття торф’яних котелень.

Організував акцію голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько.

Наразі у різних масивах Тернополя облаштовано намети. Кожен охочий може прийти та поставити свій підпис.

Фото з мережі Інтернет

– Уже багато років поспіль міська рада Тернополя отруює нас та наших дітей шкідливими викидами з торф’яних котелень. Влада зовсім не реагує на регулярні протести під мерією. Вже сьогодні ми готові запропонувати альтернативу, як тернополянам заощадити видатки на тепло. У Тернополі є багато під’їздів, де самі мешканці готові встановити автономне опалення. Але у зв’язку з тим, що є соціально незахищені верстви населення, які, на жаль, не мають можливості встановити його самостійно, ми пропонуємо зробити це за кошти місцевого бюджету в рамках соціальних програм, – зазначає Олексій Станько.

Лідер обласного осередку партії «Хвиля» підкреслює, що компанії-монополісту це, звісно, може не подобатися, але влада – вона на те і влада, щоб, перш за все, дбати про інтереси людей.

– Чому  тернополяни повинні оплачувати вартість тепловтрат, а також заміну комунікацій, які вже давним-давно віджили своє. Ми наполягатимемо на тому, щоб містяни мали можливість встановлювати автономне опалення і сплачувати виключно за ті послуги, якими вони користуються, – резюмував Олексій Станько.

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #індивідуальне опалення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олексій станько, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: