Тернополяни за місяць купили нових авто на 2 мільйони доларів – рейтинг моделей

26.09.2020 09:13   Джерело: TeNews
Автор : Новини Тернопілля

У серпні у Тернополі та області зареєстрували 65 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні склала 2 мільйони доларів.

Серед марок лідером продажів став японський бренд Toyota. У Тернополі зареєстрували 14 автомобілів цієї марки на суму 550 тисяч доларів без врахування вартості додаткового обладнання. В трійку найпопулярніших марок увійшли Renault і Volkswagen, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У рейтингу моделей на першому місці минулого місяця у регіоні був кросовер Toyota RAV4. Крім нього були популярними Renault Sandero і Toyota Land-Cruiser.

null

Серед усіх зареєстрованих авто 75% склали кросовери. Понад 40% – з дизельними двигунами, а середній об’єм мотора становив 2 тисячі сантиметрів кубічних.

Загалом впродовж серпня в Україні зареєстрували 7 тисяч нових машин. Загальна сума витрат на покупку цих авто склала 210 мільйонів доларів США. Серед цих авто – 5 тисяч кросоверів, що складає майже 75% від загального обсягу авторинку. Українці купували і машини преміум-сегменту: Rolls-Royce Cullinan, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz GT AMG, п’ять Porsche 911 та вісім електромобілів  Porsche Taycan.

Нагадаємо, у липні у Тернополі та області зареєстрували 75 нових автомобілів. Загальна сума витрат на покупку нових авто в регіоні тоді перевищила 2 мільйони доларів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі