Сучасний реабілітаційний центр для дітей та молоді збудують на Тернопільщині

26.09.2020 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Кременці збудують сучасний реабілітаційний центр для дітей та молоді. Комплекс зможе прийняти більше ніж 100 осіб.

«Це наш спільний проєкт в рамках програми транскордонної співпраці "Польща-Білорусь-Україна". Українським партнером проєкту є громадська організація "Товариство батьків дітей з інвалідністю та їх друзів "Зоря Надії". Його мета - надання соціальних послуг для дітей з особливими потребами. У центрі зможуть займатися не лише діти з Кременецького району, а й інших населених пунктів. Загалом, більше, ніж 100 осіб. Це перший пілотний проєкт не лише на Тернопільщині, а й в Україні. Завдяки йому наша область може стати лідером серед регіонів України у сфері надання соціальних послуг за новими методиками та технологіями реабілітації», - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

Також в рамках проєкту планують створити навчально-тренінгового центру для підвищення кваліфікації фахівців з соціальних послуг, де зможуть проходити навчання спеціалісти з усіх регіонів України. Збудувати центр розраховують впродовж 2020-2021 роках.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі