В Тернополі та Бережанах призупинять рух громадського транспорту

Опубліковано:
26 Вересня, 2020

Призупинити в Тернополі та Бережанах рух громадського транспорту, міжміські перевезення і проведення масових заходів з 28 вересня. Таке рішення прийняла сьогодні обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Це зробили тому, що з понеділка ці міста ввійдуть до “червоної” зони. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук. 

“Це єдине рішення. Ще раз хочу наголосити, що місцеві комісії не можуть послаблювати рішення державної комісії з питань ТПТНС , а можуть лише посилювати”, – каже Гайдук.

Головна санітарна лікарка області Оксана Чайчук розповіла, як змінились показники захворюваності в районах області за останніх 14 днів:

“Місто Тернопіль і Бережани попали в такі зони де збільшується рівень захворюваності. В місті Бережани складає ріст в 6 і 6 разів. В місті Тернопіль в 5.6 разів. Це показники надто серйозні. Показник в Україні склав 112.2 на сто тисяч населення. В Бережанах на сьогодні 741.9 і в Тернополі 626.3”.

Всі інші міста та райони – в “помаранчевій” карантинній зоні. За словами головної санітарної лікарки області Оксани Чайчук, у “помаранчевій” зоні заборонена робота розважальних закладів і ресторанів після 23 години, планова госпіталізація, а масові заходи можуть проводити за умови не більше 1-єї людини на 20 квадратних метрів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: