Все складно: 6 питань, які потрібно поставити своєму хлопцеві, якщо у вас серйозні стосунки

Опубліковано:
26 Вересня, 2020

Серйозні стосунки – це не тільки спроби побудувати максимально нетоксичні і здорові відносини, але і здатність реально оцінити ваше спільне майбутнє.

Для того, щоб розуміти в якому напрямку і з якою динамічністю будуть розвиватися ваші відносини (а це ж дуже важливо для обох!), необхідно якомога частіше “звіряти” свої цілі, мрії і бажання. Це стосується і фінансових питань, і сексу, і подорожей, і дітей.

Ми зібрали список з 6 питань, які обов’язково варто задавати своєму коханому на кожному новому етапі відносин, щоб ви не витрачали час один одного даремно.

1. Яким чином ми можемо поліпшити наші відносини?

Почувши відповідь на це питання ти зможеш визначити основні проблеми в стосунках і ви удвох зможете прийматися за виправлення цих проблем. Наприклад, він стане опускати кришку унітазу, щоб ти не нервувала, а ти перестанеш ходити по квартирі озутою.

2. Яким він бачить майбутнє?

Банальне запитання, яке задають на співбесідах, зможе показати яку роль він відводить у своєму житті тобі. Якщо ти миготиш в планах на відкриття візи в Америку або поїздці до батьків через півроку – це хороший знак.

3. Як він ставиться до дітей?

Якщо ти вважаєш дітей необов’язковим додатком або намаганням дивних жінок прив’язати до себе чоловіка – тобі навряд чи потрібен хлопець, який планує мінімум п’ятьох дітей. Особливо, якщо ви зустрічаєтеся сьомий рік поспіль, а дітей він хоче заводить з тією ж жінкою, з якою будує відносини.

4. Чого йому не вистачає в сексі?

Ну, може, іншої жінки. А ти така не в курсі.

5. Чи готовий він боротися з якимись звичками, заради ваших відносин?

Ми завжди жертвуємо чимось, заводячи тривалі, серйозні відносини. Головне – зізнатися собі і партнеру в тому, що деякі речі залишаться колишніми. Ну і дізнатися, чи влаштує вас обох такий розклад.

6. Чи підтримає він твої амбіції, якщо ти вирішиш на нові експерименти з кар’єрою?

Фінансовий стан обох партнерів дуже важливо для відносин. Як тільки стабільний дохід змінюється, з’являється багато сварок, непорозумінь і дивних питань. Не потрібно просити його спонсорувати тебе, та запитати про те, чи готовий він підтримати твої починання (якщо це зробить тебе щасливою) – необхідно.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стосунки, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: